Κλεμμένη ζωή

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Κλεμμένη ζωή

Έτος: 2007

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: ΑΝΤ1

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 1 Οκτωβρίου 2007

Ημέρα προβολής: Δευτέρα

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 22

Διάρκεια επεισοδίου: 48'

Είδος: Θρίλερ

Εταιρία παραγωγής: Noir Productions Α.Ε.

Παραγωγός: Άννα Λεμπέση , Σταύρος Καπελούζος

Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ

Σενάριο: Μαίρη Ζαφειροπούλου , Σταύρος Καλαφατίδης

Μουσική σύνθεση: Βασίλης Γαβριηλίδης

Ηθοποιοί: Αιμίλιος Χειλάκης (Νίκος) , Ρένια Λουιζίδου (Χριστίνα) , Άρης Λεμπεσόπουλος (Φίλιππος) , Ελισάβετ Ναζλίδου (Ελισάβετ) , Μαρκέλλα Γιαννάτου (Βάλια) , Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Παύλος) , Ηλέκτρα Νικολούζου (Μαρίνα) , Δημήτρης Λάλος (Σπύρος) , Άννα Καλαϊτζίδου (Αλεξάνδρα) , Χριστίνα Μητροπούλου (Ευγενία) , Νικόλαος Λάμπρου (Οδυσσέας (πατέρας))

Περίληψη: Πριν από 15 χρόνια ένα τραγικό γεγονός άλλαξε για πάντα τη Χριστίνα και την ανάγκασε να εξαφανιστεί από την ζωή του αγαπημένου της Νίκου, χωρίς να του δώσει εξηγήσεις. Σήμερα, σ' ένα ταξίδι της στην Τοσκάνη, η Χριστίνα συναντάει ξανά τον Νίκο και μια θυελλώδης σχέση ξεκινάει. Και οι δυο μαζί θα γυρίσουν πίσω, στην εφιαλτική νύχτα που τους χώρισε, για να βρουν την αλήθεια που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά… Μέχρι πότε όμως; Όταν ο Νίκος θα θελήσει να δώσει τέλος στη σχέση τους, θα βρει απέναντί του τη Χριστίνα να τον διεκδικεί γεμάτη πάθος, έρωτα, οργή και απελπισία... Η Χριστίνα, παρασυρμένη σε ένα κυκεώνα ερωτικών συναισθημάτων και προδοσίας, χωρίς φραγμούς πια, είναι ικανή να φτάσει μέχρι τα άκρα...

Επαναλήψεις: 2012 (ΑΝΤ1 Satellite) , 2012 (ΑΝΤ1 Europe) , 2012 (ΑΝΤ1 Pacific) , 2013 (ΑΝΤ1 Κύπρου) , 2013 (ΑΝΤ1) , 2013 (Μακεδονία TV)

Trivia: Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στην Τοσκάνη της Ιταλίας, την Κέρκυρα και την Αθήνα.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr