50 Αποχρώσεις to Greece

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Έτος: 2015

Θεατρικός τίτλος: 50 Αποχρώσεις to Greece

Είδος: Κωμωδία

Θέατρο: Δελφινάριο

Πρεμιέρα: 4 Ιουλίου 2015

Περίοδοι παραστάσεων: Καλοκαίρι 2015

Τόπος: Αθήνα

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής

Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής , Στέλιος Παπαδόπουλος

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Κοστούμια: Σύλια Δεμίρη

Ηθοποιοί: Μάρκος Σεφερλής , Γιάννης Καπετάνιος , Στέλιος Κρητικός , Θόδωρος Ρωμανίδης , Γιάννης Ζουμπαντής , Θόδωρος Κατσικαλούδης , Ελένη Καρποντίνη , Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου , Αρετή Ζαχαριάδου , Γιώργος Κοντογιάννης (IV) , Αντώνης Βλάσσης (χορευτής) , Δήμητρα Σιδέρη (χορεύτρια) , Κατερίνα Κασμερίδου (χορεύτρια) , Μαρία-Θεόπλαστη Κλώνη (χορεύτρια) , Ειρήνη Λάγγουρα (χορεύτρια) , Μαριάννα Ρούσσου (χορεύτρια) , Δήμητρα Ρηγοπούλου (χορεύτρια) , Ευφροσύνη Τσιριμιάγγου (χορεύτρια) , Δέσποινα Κυριακίδη (χορεύτρια)

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν


Σχόλια/Πλοκή: Τι είναι αυτό που κάνει την Ελλάδα να ξεχωρίζει πάνω στον πλανήτη; Μα φυσικά οι τόσες διαφορετικές αποχρώσεις της: θάλασσα, βουνό, ήλιος, βροχή, φιλότιμο, τιμιότητα, λαμογιά, εργατικότητα, τεμπελιά, αθωότητα, πονηριά, εξυπνάδα, αφέλεια και τόσες ακόμη, που κάνουν και τους Έλληνες τόσο ξεχωριστούς!

Πώς να μην έχουν στο μάτι τον Γιάνη μ' ένα "νι", η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Ντάισελμπλουμ και η Λαγκάρντ; Είναι να μην τα παίρνει στο κρανίο η Ζωή και να απαγορεύει την τουαλέτα στον Αστυνομικό της γειτονιάς; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα της παράστασης. Οι απαντήσεις δίνονται από τον ίδιο τον Μάρκο Σεφερλή...

Trivia: Η παράσταση προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 από το Star. Εναπροβλήθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 από τον ΑΝΤ1.

Συζητήστε για τη θεατρική παράσταση "50 Αποχρώσεις to Greece" στο Retromaniax.gr