Το Κόκκινο Δωμάτιο: 1965

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος επεισοδίου: 1965

Έτος: 2007

Κύκλος: 2ος

Επεισόδιο: 15ο-16ο

Ημερομηνία 1ης διανομής: 23 Φεβρουαρίου 2007 & 2 Μαρτίου 2007

Είδος: Κωμωδία

Κανάλι: Mega

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας , Στέφανος Κοντομάρης

Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας , Δημήτρης Αποστόλου (I)

Παραγωγός: Θοδωρής Κόντος , Νίνος Ελματζιόγλου

Ηθοποιοί: Γιώργος Κωνσταντίνου (I) (Άρης) , Αιμιλία Υψηλάντη (Θεώνη) , Μέλπω Ζαρόκωστα (Μαρίκα) , Αθηνόδωρος Προύσαλης (Σπύρος) , Γιώργος Χαραλαμπίδης (Ανδρέας) , Αθανασία Γκανά (Λουκία) , Αντώνης Αντωνίου (I) (Κώστας) , Μαίη Σεβαστοπούλου (Χριστίνα) , Ελπίδα Μαζαράκη (Παναγιώτα) , Τάσος Ιορδανίδης (Σιδεράτος) , Βιβή Κόκκα (Βάσω) , Στράτος Χρήστου (Περικλής) , Χάρης Φλέουρας , Άννα Στάτσκαγια , Αθηνά Μεταλλινού (Μαίρη) , Μάνος Ψιστάκης (Νάσος) , Πάνης Καλοφωλιάς (Νίκος) , Αντώνης Αντωνίου (V) (παρουσιαστής)

Περίληψη/περιγραφή: Τα ΚΑΠΗ ξανάρχονται στο "Conte del Mare" και μάλιστα αυτή τη φορά υποθάλπουν και έναν φυγά του συστήματος υγείας. Ο Άρης έχει διαγνωστεί με σοβαρή καρδιοπάθεια και του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Με τη βοήθεια των φίλων του, Σπύρου, Κώστα και Μαρίκας, και των υπολοίπων από το ΚΑΠΗ Κιλκίς, αποδρά από το νοσοκομείο και έρχεται μαζί τους στην Αθήνα. Σκοπός όλων να τον φέρουν σε επαφή με την Θεώνη, τον μεγάλο, νεανικό αλλά άτυχο έρωτα του. Η συνάντηση του ζευγαριού μετά από 40 και πλέον χρόνια φέρνει συγκίνηση και λιποθυμίες. Η κόρη του Άρη, Βάσω, με τον άντρα της Περικλή, έχουν κινήσει γη και ουρανό για να τον βρουν και να αποτρέψουν πιθανή επανασύνδεση με τη Θεώνη, φοβούμενοι μην χάσουν την κληρονομιά. Με τη βοήθεια, όπως πάντα, της Μάρως (Βασιλική Ανδρίτσου), την οποία ερωτεύεται ο Σπύρος, και με τη συμβολή όλου του ΚΑΠΗ, ο Άρης και η Θεώνη ετοιμάζονται να ζήσουν τον έρωτα, που δεν πρόλαβαν στα 18 τους για όσο καιρό τους απομένει. Για κακή τους τύχη όμως, η Βάσω και ο Περικλής μαθαίνουν που κρύβεται ο Άρης και κατεβαίνουν κι εκείνοι στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις...

Trivia: Επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Το Κόκκινο Δωμάτιο". Οι ηθοποιοί Χάρης Φλέουρας, Άννα Στάτσκαγια και Αντώνης Αντωνίου (V) δεν αναγράφονται στους τίτλους.

Συζητήστε για το επεισόδιο στο Retromaniax