Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου–Χρήστου Θηβαίου–Μίλτου Πασχαλίδη

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου–Χρήστου Θηβαίου–Μίλτου Πασχαλίδη

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Εκπομπή

Είδος: Συναυλία

Κανάλι: ΕΤ3

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 24 Δεκεμβρίου 2012

Διάρκεια: 116'

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπότσος (τηλεσκηνοθεσία)

Παρουσιαστές:

Συμμετέχοντες: Θάνος Μικρούτσικος , Χρήστος Θηβαίος , Μιλτιάδης Πασχαλίδης , Θύμιος Παπαδόπουλος , Θοδωρής Οικονόμου , Άννα Λινάρδου

Επαναλήψεις: 2012 (ΕΤ3)

Περιγραφή: Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο και το Μίλτο Πασχαλίδη, μιας και αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση. Τρεις μεγάλοι περφόρμερς, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος. Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας ως προέκταση πια του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του, συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο και τον έναν ακροβάτη μεταξύ της ροκ και της παράδοσης, επίσης τραγουδοποιό, Μίλτο Πασχαλίδη.

Κι οι τρεις μαζί στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό. Στην παράστασή τους συμβάλλουν καθοριστικά, ο Θύμιος Παπαδόπουλος, που παίζει με εξαιρετική δεξιοτεχνία δεκάδες πνευστά, ο Θοδωρής Οικονόμου, ένας από τους σπουδαιότερους πιανίστες της νεότερης γενιάς, συνθέτης και ο ίδιος και η Άννα Λινάρδου, μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, που με την ιδιαίτερη φωνή της, αποδίδει με ευαισθησία αγαπημένα τραγούδια.

Στοιχεία/Trivia: Συναυλία που έγινε στις 3 Ιουνίου 2011. Συναυλία στα πλαίσια της εκπομπής "Ατέλειωτο κοντσέρτο".

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr