Που πας ρέ Γιωργάκη με τέτοιο καιρό...

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος θεατρικής παράστασης: Που πας ρε Γιωργάκη με τέτοιο καιρό...

Έτος: 2011

Είδος: Επιθεώρηση

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 24 Απριλίου 2011

Κανάλι: Star

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου (I)

Σενάριο: Ντίνος Σπυρόπουλος , Γιώργος Γαλίτης

Μουσική σύνθεση: Τόλης Κετσελίδης

Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης , Γιώργος Κωνσταντίνου (I) , Μάρθα Καραγιάννη , Σόφη Ζαννίνου , Κώστας Ευριπιώτης , Βασίλης Ζωνόρος , Ντίνος Σπυρόπουλος , Χριστίνα Ψάλτη , Τίσα Βασιλάκη , Εύα Γαλάνη (II) , Αλεξάνδρα Καρακατσάνη , Βασίλης Κούκουρας

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Σχόλια/Πλοκή: Ο Στάθης Ψάλτης ως Έλληνας τραβάει το κουπί και ψάχνει να βρει την Ιθάκη που του έταξε ο Γιωργάκης. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου κρατάει σφιχτά την τελευταία φρατζόλα για να μην του την πάρει το ΔΝΤ. Η Μάρθα Καραγιάννη αγανακτισμένη με όλα αυτά που βλέπει στην τηλεόραση αποφασίζει να την πετάξει. Ο Κώστας Ευριπιώτης νιώθει τον "εφιάλτη στην κουζίνα". Ο Ντίνος Σπυρόπουλος είναι ένας αγρότης που μόνος ψάχνει αλλά δεν βρίσκει. "Η καμαριέρα της Τζούλιας" Χριστίνα Ψάλτη μας περιγράφει το τι έγινε στο ροζ δωμάτιο και ο Στάθης Ψάλτης πάνω στην σαμπάνια αναρωτιέται "to be or not to be". Ο Έλληνας όμως ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Ξεχνάει όλα του τα προβλήματα σε ένα λαϊκό γλέντι με τη Σόφη Ζανίννου.

Trivia: Η επιθεώρηση ανέβηκε το Καλοκαίρι του 2010 στο θέατρο "Αθήναιον". Η θεατρική παράσταση ανέβηκε στο κανάλι του Star στο Youtube.

Συζητήστε για τη θεατρική παράσταση στο Retromaniax.gr