Ο υπηρέτης μου κι εγώ

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος βιντεοταινίας: Ο υπηρέτης μου κι εγώ

Έτος: 1988

Διάρκεια: 90'

Είδος: Κοινωνική

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βόγλης

Σενάριο: Βασίλης Μαυρόπουλος

Μουσική σύνθεση: Τάκης Μπινιάρης

Εταιρία παραγωγής: Video Elit

Ηθοποιοί: Γιάννης Βόγλης (Κάρολος) , Ηλίας Λογοθέτης (Ποτ) , Άννα Καλουτά (Μιράντα) , Σπύρος Κωνσταντόπουλος (Αλέξανδρος) , Χλόη Λιάσκου , Νίκος Βανδώρος , Δημήτρης Μπάνος , Απόστολος Σοφιανός , Κάτια Μυλωνά , Λευτέρης Χαιρέτης , Αμάντα Δεκάντια , Αλέξανδρος Κοκκινάκης (μικρός)

Σχόλια/Πλοκή: Ο Κάρολος έχει φτάσει τα πενήντα και δεν σκέφτεται να νοικοκυρευτεί. Οι περαστικοί έρωτες είναι γι' αυτόν το αλάτι της ζωής. Οι γονείς του, ένα απόμαχο θεατρικό ζευγάρι, έχουν γνωρίσει μεγάλες δόξες σαν ηθοποιοί αλλά είναι γνωστοί και σαν πρωταγωνιστές στις μεγάλες φάρσες, που σκάρωναν σε φίλους και συναδέλφους. Τώρα ανησυχούν πολύ για τον ρέμπελο και ανώριμο γιό τους.

Σε μια εκδήλωση για τις ξεχασμένες δόξες του θεάτρου, οι γονείς του Κάρολου βραβεύονται, αλλά και ο ίδιος κερδίζει τον πρώτο λαχνό μιας κλήρωσης, που γίνεται εκείνη τη βραδιά. Το δώρο θα του σταλεί την άλλη μέρα στο σπίτι του. Έτσι την επομένη δέχεται την επίσκεψη του Ποτ, ενός ιδιόρρυθμου και αυστηρού μπάτλερ (υπηρέτη), ο οποίος του ανακοινώνει ότι είναι ο λαχνός, που κέρδισε, και για τρεις μήνες θα είναι στην υπηρεσία του. Αυτό είναι κεραυνός για τον Κάρολο και κοιτάζει να τον ξεφορτωθεί. Ο υπηρέτης όμως επιμένει και έτσι εγκαθίσταται στο σπίτι.

Από την στιγμή εκείνη αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα και μυστήρια πράγματα στον Κάρολο. Μια μυστηριώδης γυναίκα τον πολιορκεί. Η μια έκπληξη στη ζωή του έρχεται πάνω στην άλλη. Έχει χάσει την ηρεμία του. Όμως ένα περιστατικό θα λύσει το μυστήριο...

Συζητήστε για τη βιντεοταινία στο Retromaniax.gr