Ο πόλεμος των άστρων: A for vendetta

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Ο πόλεμος των άστρων: A for vendetta a.k.a. Σκορπιός με Δίδυμο

Έτος: 2010

Τηλεοπτική Σειρά

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 15 Μαρτίου 2010

Κύκλος: 1ος

Επεισόδιο: 7ο-8ο

Κανάλι: ΑΝΤ1

Είδος: Κωμική

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Μουσική σύνθεση: Ασημάκης Κοντογιάννης

Ηθοποιοί: Ζέτα Μακρυπούλια (Ρενάτα) , Θοδωρής Αθερίδης (Αντώνης) , Τόνυ Δημητρίου (Γιάννης) , Χρήστος Πλαϊνης (Στέφανος) , Ναταλία Καλημερατζή (Σαμ) , Παύλος Γκανάσης (ανθοπώλης) , Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Βούλα) , Ειρήνη Καλιανίδη (υπάλληλος Δημαρχείου) , Χρυσαυγή Τζιουβάρα (Ζέτα) , Βασίλης Πολίτης (Σταύρος) , Γιάννης Παπαβασιλόπουλος (παιδί)

Περίληψη: (7ο επεισόδιο): Η Ρενάτα είναι ραδιοφωνική παραγωγός με πολλές fun στο γυναικείο κοινό καθώς οι συμβουλές της όσον αφορά στους άνδρες και τις ερωτικές σχέσεις είναι καταλυτικές στις αποφάσεις τους. Σαν Δίδυμος που είναι, το επικοινωνιακό της ταλέντο είναι δεδομένο όπως κι η αλαζονεία της να μην σκέφτεται τα επακόλουθα των συμβουλών που δίνει. Έτσι μια νύχτα μιλάει στο τηλέφωνο με μια ακροάτρια της, που υποφέρει από το πάθος του αγαπημένου της με το τζόγο και της λέει πως θα ήταν καλύτερα να τον αφήσει και να προχωρήσει μπροστά. Κι αυτή το κάνει. Όμως ο τζογαδόρος Σκορπιός Αντώνης, ανακαλύπτει την αιτία της δυστυχίας του κι αποφασίζει να μάθει τα πάντα για τη Ρενάτα και να την εκδικηθεί. Είναι τυχερός γιατί ανακαλύπτει πως η Ρενάτα είναι έτοιμη να παντρευτεί. Με τη βοήθεια λοιπόν ενός χάκερ καταφέρνει να μπει στα αρχεία του δημαρχείου και να την παντρέψει στα χαρτιά μαζί του. Όταν εκείνη ανακαλύπτει πως είναι ήδη παντρεμένη ψάχνει να τον βρει και να τον πείσει να χωρίσουν.

(8ο επεισόδιο): Η Ρενάτα πιστεύει πως χάρη στο επικοινωνιακό της ταλέντο θα πείσει εύκολα τον Αντώνη να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι πως ο πληγωμένος Σκορπιός θέλει να την εκδικηθεί. Και το σχέδιο του είναι απλό. Θα την ρίξει στην καψούρα, θα της κάνει πρόταση γάμου και θα την παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Παθιασμένος αλλά και πολύ εφευρετικός ο Αντώνης καταφέρνει να ρίξει την Ρενάτα και να την κάνει να τον ερωτευτεί πολύ εύκολα καθώς η σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της Στέφανο (Χρήστος Πλαΐνης) δεν είναι και η καλύτερη. Και ενώ όλα πάνε καλά, ο Αντώνης διαπιστώνει πως δε θέλει να χάσει τη Ρενάτα, γιατί έχει γίνει το γούρι του, και τα κέρδη από τον τζόγο παραμερίζουν την επιθυμία για εκδίκηση. Αλλά τότε η Ρενάτα ανακαλύπτει το σχέδιο του και τον εγκαταλείπει. Ο Αντώνης πέφτει στο λάκκο που έχει σκάψει για κείνην καθώς τώρα πια είναι αληθινά ερωτευμένος μαζί της.

Trivia: Επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Ο πόλεμος των άστρων".

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr