Οικογένεια της συμφοράς

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Οικογένεια της συμφοράς

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Εκπομπή

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 20 Φεβρουαρίου 2012

Ημέρα προβολής: Δευτέρα

Είδος: Reality

Κανάλι: ΑΝΤ1

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

Κείμενα: Ιωάννα Γιαννούλη

Εταιρία παραγωγής: J.K. Productions

Παρουσιαστές: Σάββας Πούμπουρας

Συμμετέχοντες: Νίκος Ποριώτης , Τζίνα Δημητροπούλου , Θανάσης Χανής , Αλίκη Βουτζουράκη , Μαρίνα Γερμανού , Αντώνης Αντωνίου (IV)

Περιγραφή: Για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι..με σοβαρό σκοπό, έρχεται κάποτε η απόλυτη δοκιμασία. Είναι η ώρα να γνωρίσει η κοπέλα τον αγαπημένο της στους δικούς της. Φανταστείτε αυτή η αμήχανη συνάντηση με το όλο σόι, να καταγράφεται από κάμερες. Φανταστείτε τον πεθερό να τον περνάει από ανιχνευτή ψεύδους. Τη νευρωτική πεθερά να παθαίνει υστερία, αν κάτι δεν είναι του γούστου της. Την αδελφή της κοπέλας..να φλερτάρει τον μέλλοντα γαμπρό. Τη γιαγιά να του διηγείται ασυνάρτητες ιστορίες, ενώ ο καλωδιωμένος παππούς να παθαίνει αναλαμπές την ώρα του φαγητού! Η λίστα των εκπλήξεων είναι ατελείωτη. Πόσες δοκιμασίες μπορεί ν' αντέξει ένας άντρας που αγαπάει, προτού καταρρεύσει; Θα επιζήσει ο υποψήφιος γαμπρός από αυτή την εμπειρία; Θα φύγει με την ευχή της οικογένειας για ένα εξωτικό ταξίδι με την αγαπημένη του ή θα φύγει τρέχοντας να γλιτώσει για πάντα απ' όλους αυτούς;

Επαναλήψεις: 2012 (ΑΝΤ1 Satellite) , 2012 (ΑΝΤ1 Europe) , 2012 (ΑΝΤ1) , 2013 (ΑΝΤ1 Satellite) , 2013 (ΑΝΤ1 Europe) , 2013 (ΑΝΤ1 Pacific)

Trivia:

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr