Βρικόλακες (2012)

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Βρικόλακες

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Τρόμου

Κανάλι:

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής

Ηθοποιοί: Γιώργος Χρυσοστόμου (κακός βρικόλακας) , Νικολέτα Κοτσαηλίδου ("μούσα" βρικόλακα) , Γιώργος Παπαγεωργίου (II) (θνητός δημοσιογράφος) , Θάλεια Ματίκα , Λένα Παπαληγούρα , Τάσος Ιορδανίδης , Κώστας Κάππας , Γιάννης Δρακόπουλος , Θωμαϊς Ανδρούτσου , Κατερίνα Παπουτσάκη (διαχρονικό ζευγάρι) , Ορέστης Τζιόβας (διαχρονικό ζευγάρι)


Περίληψη/Σχόλια: Ο κακός βρικόλακας (Γιώργος Χρυσοστόμου), έχει ένα σκοτεινό και παράνομο παρελθόν. Μαζί με τη "μούσα" του και έναν θνητό δημοσιογράφο δημιουργούν ένα περίεργο και ιδιαίτερο τρίγωνο, που κινείται μεταξύ του καλού και του κακού.

Trivia: Η σειρά, προτάθηκε στο Mega σαν σειρά 20 επεισοδίων με βάση το επεισόδιο-πιλότο της σειράς. Το σενάριο της ανατέθηκε στο δίδυμο Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή. Τα γυρίσματα θα άρχιζαν στις αρχές του 2012 με την προοπτική έναρξης της σειράς στο Mega τον Οκτώβριο του 2012. Όμως λόγω του απαγορευτικού κόστους της παραγωγής, που απαιτούσε σπέσιαλ εφέ, εξωτερικά γυρίσματα σε δάση, σπηλιές και πολλούς συμμετέχοντες ηθοποιούς η συζήτηση πάγωσε. Παρά το γεγονός ότι η παραγωγή απευθύνθηκε τον Ιούλιο του 2012 στον ANT1, όπου και εκεί υπήρξε ενδιαφέρον, ακόμα και για την ένταξη του Πέτρου Φιλιππίδη στο cast, σε ρόλο εξολοθρευτή βρικολάκων, η σειρά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr