Άγουρα στάχυα

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Άγουρα στάχυα

Έτος: 1997

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: ΕΤ1

Αριθμός επεισοδίων: 13

Είδος: Ντοκιμαντέρ

Σκηνοθεσία:

Σενάριο:

Ηθοποιοί:

Περίληψη:

Trivia: Τα ντοκυμαντέρ της σειράς:


1. Δεν έχει τόπο, δεν έχει ελπίδα

Υπόθεση: Το νυχτωμένο πρόσωπο της Μαρίας Αναστασοπούλου, έντεκα χρόνων, που περιφέρεται στα σοκάκια της Ελευσίνας για να ζήσει τον εαυτό της και τα 9 αδέλφια της. Από μωρό στη δουλειά, στη ζητιανιά και στα φανάρια. Η Μαρία, ένα άγουρο τσιγγάνικο στάχυ που τα βαρέθηκε όλα, τη δουλειά, τον κόσμο και τον ίδιο τον εαυτό της. Μόνη χαρά της, να πλένει τα σκουπίδια και να στολίζει μ’ αυτά το εφήμερο “σπίτι” της, φτιαγμένο από άχρηστα λάστιχα αυτοκινήτων.

2. Το όνειρο του Μανώλη

Υπόθεση:Ο Μανώλης Μπράχο από την Αλβανία, δεν έχει κανένα φίλο εδώ, παρά μόνο τη μουσική του, που παίζει καθημερινά μέσα στα τρόλεϊ. Το όνειρό του είναι να γίνει ένας μεγάλος μουσικός. Και θα γίνει. Δεν του αρέσει αυτό που κάνει, είναι όμως ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του.

3. Το παράπονο της Ελπίδας

Η Ελπίδα τσιρίκλου είναι 16 χρονών και μένει σε μια παράγκα στην Ελευσίνα. έχει δουλέψει στα φανάρια, σε σούπερ μάρκετ και τώρα είναι καθαρίστρια σε σπίτια. Πηγαίνει σχολείο, που δεν είχε πάει ποτέ της, στο Πολιστικό Κέντρο της Ελευσίνας όπου υπάρχει μια δασκάλα μόνο γι' αυτήν. Εκεί έγραψε το πρώτο της γράμμα, ένα γράμμα για τη ζωή της με την παρότρυνση της δασκάλας της.

4. Κάθε μέρα. όλη μέρα

5. Μια βοσκοπούλα στο... Γαλάτσι

6. Ο μηχανικός του χωριού

7. Πέρα απ' το Πέραμα

8. Ποιος θα μου πάρει τη μισή μου ξενιτιά

9. Στα καπνοτόπια

10. Στο λυκόφως της παιδικότητας

11. Τα βλέμματα των φαναριών

12. Το μέλλον δεν θα 'ρθει μόνο του

13. Το μεροκάματο της ψαροσύνης

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr