Γυναίκα χωρίς όνομα

Από retroDB
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Γυναίκα χωρίς όνομα

Έτος: 2018

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: ΑΝΤ1

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ημέρα προβολής: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Διάρκεια επεισοδίου: 45'

Είδος: Δραματική

Εταιρία παραγωγής: Pedio Productions

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη , Λίνος Χριστοδούλου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Ηθοποιοί: Μαριάννα Τουμασάτου (Κάτια) , Ντόρα Μακρυγιάννη (Μαρίνα) , Κώστας Καζανάς (Δημήτρης) , Ευαγγελία Μουμούρη (Ρία) , Μαρκέλλα Γιαννάτου (Ρένα) , Θανάσης Πατριαρχέας (Μιχάλης) , Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Έλλη) , Παναγιώτης Νάτσης (Κωστής) , Αντώνης Βλοντάκης (Ανδρέας) , Κωνσταντίνος Ανταλόπουλος (Νάσος) , Γιώργος Μακρής (I) (Μίλτος) , Σοφία Πριόβολου (Σοφία) , Κώστας Αθητάκης (Γιώργος) , Τατιάνα Μελίδου , Μαρία Παπαφωτίου , Ταμίλα Κουλίεβα (Μάρθα) , Θόδωρος Κατσαφάδος (Πέτρος)

Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος

Περίληψη: Η Κάτια ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια, η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα προδομένη πλέον από τον έρωτά της, τον Κωστή, κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως "Γυναίκα χωρίς όνομα" για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ. Γεννάει την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα.

Η Κάτια θα χάσει το παιδί και βάζει σκοπό της ζωής της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί και τελικά το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας, θα βγει από τη φυλακή. Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα μεταμορφώνεται σε μια ισότιμη αντίπαλο, με άλλο όνομα και εμφάνιση, επιστρέφοντας στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν, με σκοπό να τους καταστρέψει. Οι δυο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες και το μίσος θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια...

Trivia:

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr